Branislava Gajić Stanojević

Branislava Gajić Stanojević Infostud grupa

Ćao!

Ja sam Brana, a moj predragi je Peđa. Imamo dva mala zvrka i jednog velikog zvrka. Ja sam mama i maćeha. Osim roditelja, brata, sestre i drugih divnih prijatelja… volim jako i ono što radim. Od srednje škole sam radila nešto – malo za džeparac, malo da se pomogne roditeljima u voćnjaku… a od 19. godine imam firmu koja je vremenom postala ozbiljna stvar – Infostud grupa.

Posao me je naučio mnogo praktičnih veština, posebno organizaciji i tome kako da rešavam probleme. Nekada bih se opisala kao zvrk koji voli komplikovano filozofiranje, a sa iskustvom je došlo shvatanje da je život jednostavan i da mnoge stvari koje naučiš u privatnom životu, možeš da primeniš na poslu –  i obrnuto. Naravno, prilagodiš stvari situaciji i ljudima koji su upleteni, a pogotovo deci.

Dani su mi solidno isplanirani, ali trudim se da me ne pojede mašina obaveza, nego da ostanem vilenjak, barem u svojoj zamišljenoj šumi. Predragi pomaže jer on je čarobnjak za male znake ljubavi i izvrtanje stvari na smešnu stranu 😊

Zato mi povremeno menjamo uloge – nekada sam ja kao strogi tata, nekada je Peđa i mama i tata… A direktor – heh, to je najpromenljivija uloga jer pokušavaju i deca periodično da preuzmu vlast.